Vi planerar ett team till KINA denna sommar! Närmare bestämt till Yuncheng som ligger i Shanxiprovinsen några timmar in i landet från Beijing. 
 
Syftet med resan är att gå i svenska missionärers fotspår och vara en välsignelse för kineser som de första missionärerna. Vi tror att vi också kommer bli inspirerade av dom att nå människor i vår tid. Vi har bett Gud om ett team med olika åldrar och flera familjer. Vi vill använda sång, musik, lekar och annat för att bygga relationer. 
 
Tid: 2-22 juli (datumen kan ändras några dagar hit eller dit) med 2 veckor i området runt Yuncheng och en vecka i Beijing med utflykter och sevärdheter.
 
 Bakgrunden till resan är att i Yungcheng arbetade Sarahs farfars moster som missionär och blev martyr på 40-talet. I somras besökte vi byn utanför Rättvik där Elna växte upp. Sarahs pappa har skrivit en bok om Elna som just nu  översätts till kinesiska. Hong som översätter boken är vår kontakt och en del av församlingen i området som är en frukt av de svenska missionärernas arbete. Tillsammans med Hong planerar vi resan. 
 
Vi planerar 1-2 förberedelsedagar i Sverige i anslutning till resan. 
 
Pris: Flyg till och från Beijing omkring 5000-6000 kr. Boende, mat och övrigt omkring 6000 kr + aktiviteter i Beijing. 
Ålder: Från 14 år om du åker utan dina föräldrar
Anmälan och frågor: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. SNARAST! Senast 30 april. 
Välkommen att kontakta oss! 
 
 Sarah, Andreas, Lucas, (18 år) Lisa (14 år)

 

Bildresultat för yuncheng china