LEDNINGSGRUPPEN


 

INGELA WAHL

Koordinerar arbetet för King’s Kids Sverige. Leder ledarskolan, engagerad i King’s Kids Borås samt undervisar om Familjen – ett team och Alla åldrars församling. 

Gift med Lars-Gunnar. Tillsammans har de fem barn, fem barnbarn och bor i Borås. Medverkar i både familjemöten och på ledarsamlingar. Vill inspirera till att hela familjen tjänar Gud tillsammans, att alla åldrar möts i församlingen och vill sprida konceptet med smågrupper för alla åldrar – Masiljer.

HENRIK VIKLUND

Leder King’s Kids Göteborg tillsammans med Maria.
Jag heter Henrik Viklund och är stolt far till fyra barn och gift med Maria.
Min utbildning är i teologi och pedagogik. Jag är fascinerad av den levande Guden och hur han verkar.
Han överraskar oss gång på gång, använder små enkla människor och hjälper oss människor att leva i gemenskap med varandra!

ELISABETH WAHL

Född och uppväxt i Östtyskland. Gillar att träna och utbilda unga människor på olika sätt. Har tagit fram materialet "Vidare" för åldrarna 10-12 år. Vill vara ett ljus där hon bor, vara extra mamma” och stora syster” till barnen runt omkring genom att leka, göra läxor och ha tid för dem.

Bor i Borås tillsammans med sin man Mikael och deras barn Filippa, Josia och Mathilda.

LARS-GUNNAR WAHL

Kontaktperson för Niko-arbetet i världen. Involverad i ledarskolan och olika familjesatsningar.

Fembarnsfar från Borås. Gift med Ingela. Idrottslärare med många järn i elden. Engagerar sig gärna i ledarträning, teambuildingaktiviteter, fester och sportsatsningar.

SARAH SUNDBOM

Bor i Åkersberga utanför Stockholm med Andreas och deras två barn. Jobbar som Studie- och yrkesvägledare. Gillar att resa, träna på Friskis & Svettis, sjunga och prata. 

Jag pratar gärna om valkompetens, vägledning och coaching av barn och ungdomar. 

GABRIEL WAHL

Näst yngsta barnet till Ingela och Lars-Gunnar. Är rösten till dockan Åsskar och åker tillsammans med honom runt i landet, läs mer på gurkaglass.se. Leder även barnmöten, gärna tillsammans med storebror Mikael.

MARIA VIKLUND

Jag är fyrabarnsmamma och gift med Henrik. Jag har en glädje i att tillsammans med barnen upptäcka mer av vem Gud är och att tillsammans alla åldrar göra honom känd på alla möjliga kreativa sätt. Jag är utbildad dramapedagog och blivande Teaterlärare på gymnasienivå.

Tillsammans med min man leder vi King´s kids Göteborg och Dramateamet Bibelns värld.

ANDREAS SUNDBOM

Med i ledningsgruppen. Gift med Sarah och pappa till två tonåringar. Jobbar på HvB-hem för ensamkommande. Älskar att vara i Guds närvaro i lovsång och tillbedjan och att leda barnsamlingar. Gillar att åka med sin familj på korttidsmission, ta ut sig på innebandy och skidor, och att dra upp ogräs i trädgården och fixa i hemmet.

MIKAEL WAHL

Ansvarig för Niko i Sverige.

Helkul “storebror” som gillar att laga cyklar, dansa med barnen och hajka i skogen. Utbildad lärare. Jobbar med Bibeläventyret, sommarteam, barnmöten och lokala initiativ. Brinner för att familjer och enskilda tillsammans ska få uppleva Gud – för han är fantastisk!

Bor i Borås, Hässleholmen, tillsammans med sin fru Elisabeth och sina barn Filippa, Josia och Mathilda.