GÅVA

Vi tror att vi står i ett skede av expansion med King’s Kids Sverige och önskar kunna göra mer för att uppmuntra, utmana och utrusta familjer och unga i vår nation. Tycker du att det vi gör i King’s Kids är bra och vill stödja arbetet får du gärna bli månadsgivare. Det behöver inte vara mycket varje månad, allt är väldigt välkommet. Allt som kommer in till bankgiro 5098-7197 och är märkt "Gåva" går direkt in i arbetet. Du kan också swisha till 12 34 52 45 34.

LÖNEFOND

Mycket av arbetet med King’s Kids sker på frivillig basis eller finansierat genom att de aktiva också har någon form av deltidsjobb för att kunna hålla på med King’s Kids den övriga tiden. Vårt mål är dock att fler personer ska kunna jobba heltid med King’s Kids i framtiden och för det behöver vi flera som vill bidra genom att stödja vårt arbete. Är du en av dem? 

De medarbetare i King’s Kids Sverige som jobbar nästan heltid för organisationen förlitar sig på gåvor för stor del av sin lön. Här finns det ett stort behov av fler givare till våra trogna medarbetare så att de har möjlighet att fortsätta ge av sin tid till arbetet. Ett bra sätt att göra detta på är att ge till vår lönefond, bankgiro 5098-7197.

Ge en engångsgåva eller ännu hellre bli månadsgivare med valfritt belopp.  Märk inbetalningen med ”Lönefonden och eventuellt specifikt namn på person som du vill stötta. Gåvor märkta med ”Lönefonden” men utan namn fördelas på de som för tillfället jobbar med King’s Kids Sverige. 

De personer som för man kan vara med och stödja genom lönefonden är i dagsläget:

Maria Viklund

Elisabeth Wahl

Mikael Wahl

Ingela Wahl